КАКО ДА СЕ ИЗМЕНИ КАКОВ ДИЗАЈН ФОРМАТ СО ЛЕСНО

 • Step 1

  Влечете и пуштете датотеки во работната површина на апликацијата.

 • Step 2

  Изберете го саканиот излез формат.

 • Step 3

  Кликнете на копчето Конверти за да го започнете процесот.

 • Step 4

  Кликнете DOWNLOAD за да ги зачувате конвертираните датотеки